Izvor:
28.07.2017 u 00:35
0

MINISTARSTVO DALO DOZVOLU: Počinje izgradnja žičare na ZLATIBORU!

Ministarstvo gradevinarstva, saobraćaja i infrastrukture danas je dalo građevinsku dozvolu za izgradnju gondole žičare "Zlatibor-Tornik" na teritoriji opštine Čajetina.

U rešenju o davanju građevinske dozvole opštini Čajetina kao investitoru, kako je Tanjugu rečeno u Ministarstvu, stoji da je predračunska vrednost radova 200 miliona dinara, a da radovi obuhvataju izgradnju krajnje stanice Tornik sa svim pratećim objektima.

Investitor se obavezuje da pre izdavanja upotrebne dozvole izvrši spajanje u rešenju nabrojanih zemljišnih katastarskih parcela u građevinsku parcelu i da osam dana pre početka izvođenja radova Ministarstvu prijavi početak gradnje objekta.

U odluci Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture navedeno je da građevinska dozvola prestaje da važi ako radovi ne počnu u roku od dve godine od dana pravnosnažnosti rešenja.

Izvor/alo.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter