Izvor:
04.08.2017 u 19:39
0

EMISIJA „POSLE RUČKA“ DANAS OTKRIVA: Kako da nabolje promenimo svoj imidž i spoljašnji izgled?

Ma koliko poznata, poslovica „ Ne sudi o knjizi po koricama“ nije preterano primenljiva u danasnjem svetu.

Čak i ako nikada niste drastično promenili frizuru, stil ili figuru, verovatno je bilo bar nekih manjih promena. To ne znači nužno da stremite fizičkom savršenstvu – stručnjaci smatraju da su male promene više povezane sa zdravim uživanjem u „osvežavanju“ sopstvenog izgleda. „Ljudi menjaju izgled da bi redefinisali sami sebe i da bi ih i drugi doživeli na novi način“, kažu psiholozi.

Osim uzbuđenja zbog novog provokativnog stila, ako je u pitanju metamorfoza za koju je bila potrebna velika snaga volje (na primer, smršati 10 kg), ona pokazuje da imate petlju da potpuno promenite stil života. Zahvaljujući tome svaki put kada se pogledate dobijete „injekciju“ samopouzdanja.

Kako da nabolje promenimo svoj imidž i spoljašnji izgled? Kako da budemo zadovoljniji svojim izgledom, ukoliko to nismo,a da ne zapostavimo duhovni razvoj. Da li promena fizickog izgleda znaci i promena zivota na bolje?

Gosti Vanje Bulica su: Miki Panjkovic,Dr Maja Jevdjevic,Dragana Micalovic,Dunja Milosevic.

Ne propustite još jedno izdanje emisije "Posle ručka", nakon 16h.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter