Izvor:
05.08.2017 u 13:20
0

NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Na Batrovcima i Horgošu čeka se po dva sata, gužve i na ostalim graničnim prelazima!

Prema podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima Batrovci i Horgoš na izlazu iz naše zemlje putnička vozila čekaju oko dva sata, naveo je jutros Auto-moto savez Srbije.

Pojačan je saobraćaj i na ostalim frekventnim prelazima, najviše na granici sa Makedonijom, na Preševu. Međuprostori se uglavnom brzo popune, pa su samim tim i zadržavanja dosta duža sa strane zemalja sa kojima se graničimo.

AMSS zato savetuje vozačima da koriste alternativne granične prelaze.

Ovo je prvi vikend u avgustu i smena je turista, pa je na putevima veći broj domaćih vozila, ali i onih sa stranim registraskim oznakama.

Najopterećeniji je koridor 10 u smeru ka Bugarskoj i Makedoniji, a slično je u suprotnom pravcu ka Hrvatskoj i Mađarskoj, pa se zbog većeg priliva vozila stvaraju kolone i nešto duža zadržavanja na pojedinim naplatnim rampama i graničnim prelazima, navedeno je u saopštenju.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter