Izvor:
21.11.2018 u 13:29
0

NEVEROVATNA AKCIJA CARINIKA: Pokušao preko granice da prenese „zubarsku ordinaciju“ i lekove kojima je istekao rok!

Carinici su na ulazu graničnog prelaza Horgoš, zaplenili neprijavljenu zubarsku opremu vrednu oko 700.000 dinara. Sakrivena roba pronađena je u ''folksvagenu'' austrijskih registarskih oznaka kojim se iz Beča u Pirot vraćao državljanin Srbije, saopštila je Uprava carina.

Na pitanje carinskih službenika da li ima nešto da prijavi, 41-godišnji vozač je odgovorio da, osim ličnih stvari, nema ništa da deklariše. Ipak, detaljnim pregledom u prtljažniku automobila pronađena je kartonska kutija zaklonjena torbama sa ličnim stvarima, a u kojoj se nalazila neprijavljena roba.

U njoj je otkriveno oko 400 zubarskih klešta, makaza, skalpela, pinceta, poluga i igala, dve helio lampe za beljenje zuba i set za čišćenje zubnih kanala.

Pored zubarske opreme pronađeno je i oko 200 kapsula preparata koji se koristi za lečenje zuba, a čiji je rok trajanja istekao još 2014. godine. Takvi preparati predstavljaju potencijalnu opasnost po ljudsko zdravlje.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter