Izvor:
17.10.2016 u 17:07
0

SRAMOTA EPSKIH RAZMERA: Dvojica migranata, koji su pokušali DA SILUJU devojku u Beogradu, NEĆE krivično odgovarati!

Dvojica Avganistanaca uhapšenih zbog sumnje da su u subotu uveče na Novom Beogradu napali 25-godišnju devojku, neće odgovarati krivično.

Ipak, oni će biti proterani iz Srbije, rečeno je Tanjugu u tužilaštvu.

Osim da su tamne puti devojka nije mogla da se izjasni kako su napadači tačno izgledali i šta su imali obučeno, jer se sve dešavalo u mraku, tako da nema dokaza da su je napala to baš ta dvojica uhapšenih, rekao je Tanjugu portparol tužilaštva Ivan Marković.

Pored toga, ispostavilo da se da su napadači devojci najpre uzeli tašnu, ali su joj je i vratili na njen zahtev i iz nje joj ništa nisu uzeli.

Dvojica uhapšenih Avganistanaca su, kako je dodao Marković, upućeni Upravi za strance koja je utvrdila njihove identitete i poslala ih sudiji za prekršaje, koji im je naložio da u roku od 10 dana napuste teritoriju Srbije.

Policija je sinoć saopštila da je uhapsila dvojicu Avganistanaca, starih 30 i 20 godina, osumnjičenih da su u Brodarskoj ulici oteli torbicu od 25-godišnje devojke i dodirivali je po telu.

B92
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter