13°C

Beograd

EKSKLUZIVNO ADVOKAT JELENE MARJANOVIĆ Pevačicu nije ubio Dragoje Milinković-Čekić!

Predrag Savić, advokat porodice ubijene Jelene Marjanović, dao je ekskluzivnu izjavu za portal Happy televizije o Dragoju Milinkoviću, zvanom Čekić, koji se juče pojavio kao novi ubica pevačice.

- Dragoje Milinković - Čekić nije ubica Jelene Marjanović već je ubica optuženi Zoran Marjanović. Celokupna priča o njegovoj umešanosti u ubistvo pevačice je podmetačina njegove bivše supruge. Nekadašnja žena je Milinkovića umešala u zločin jer želi da se domogne imovine. Znači cilj pojavljivanja Dragoja u priči sa Jelenom Marjanović je da se on predstavi kao zločinac i da njegova bivša supruga, na brakorazvodnoj parnici u Kraljevu, uzme njegovu imovinu - nema dilemu advokat porodice Jelene Marjanović.

Savić podvlači da se juče u sudnici beogradskog Višeg suda, tokom suđenja Zoranu Marjanoviću za ubistvo supruge Jelene, dogodila se neobična situacija.

- Sudija je izvadila pismo anonimnog pošiljaoca u kojem je decidno napisano da je Dragoslav Milinković, zvani Čekić, sa privremenim prebivalištem u Švajcarskoj, ubica. Zločin je, navodno, uradio po nalogu svekrve. Sve je to izgledalo jako čudno. Da li bi jedan ubica tako poslao pismo? - naveo je advokat Savić.

Šta je advokat Savić otkrio za Happy televiziju pogledajte u videu...

Happytv.rs
Foto: arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar