Izvor:
05.01.2017 u 21:51
0

UŽAS na autobuskoj stanci: PREBIJEN SNIMATELJ, zadobio teže telesne povrede!

Snimatelj agencije "Anadolija" Nihad Ibrahimkadić napadnut je rano jutros u blizini železničke stanice u Beogradu.

Ibrahimkadić je u napadu zadobio teže telesne povrede, prenose mediji. On je u jutarnjim satima primljen na VMA i hospitalizovan je na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju.

Ima povrede lica, a sutra će biti operisan. Nije životno ugrožen – rečeno je iz bolnice.

Zasad neidentifikovani napadači su napali Ibrahimkadića s leđa. Prilikom napada nisu ništa rekli, niti mu išta uzeli.

U MUP kažu da im je prijavljen napad i da intenzivno rade na rasvetljavanju ovog slučaja. O napadu je obaveštena Ambasada BiH u Srbiji, Ambasada Republike Turske, kao i nadležni organi Republike Srbije.

Agencija “Anadolija” je najoštrije osudila napad na njihovog zaposlenog i poziva nadležne službe u Srbiji da što pre rasvetle ovaj slučaj. Nihad Ibrahimkadić radi u Srbiji kao snimatelj od 2012. godine.

Izvor: Telegraf
Foto: Twitter/AmirZukic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter