Izvor:
01.04.2017 u 15:10
0

Godinu dana bez Jelene Marjanović: UBICA PEVAČICE I DALJE NA SLOBODI!

Danas se daje godišnji pomen pevačici Jeleni Marjanović (33) koja je ubijena prošle godine. Njen ubica još uvek nije pronađen.

Nadamo se da će ubica naše Jelene biti uhapšen, pa da se konačno okonča našu agonija. Nek nam samo kaže što nam i zašto ubi našu Jecu – rekla je juče Ljubica, tetka ubijene pevačice čiji ubica ni posle godinu dana nije uhapšen, prenosi “Alo”.

Jelenina tetka došla je prekjuče iz Kruševca da bi spremila godišnji pomen sestričini Jeleni i šestomesečni parastos svojoj sestri Zorici Krsmanović (53), koja je preminula 4. oktobra prošle godine, ne saznavši koji je krvnik digao ruku na njenu ćerku.

Iz Novog Pazara došla je i Jelenina starija tetka Gordana sa porodicom.

Spremamo se da danas damo pomen našoj Jeleni i Zorici. I dalje ne znamo ništa u vezi sa Jeleninim ubistvom, a niko iz policije nije kontaktirao sa nama – rekla je Gordana.

Pomen Jeleni Marjanović biće održan danas u 11 sati na groblju Zbeg u Borči, a istog dana će se održazi i pomen njenoj majci Zorici, koja je sahranjena nedaleko od ćerke jedinice.

Na pomen će, osim porodice ubijene Jelene i njene majke, doći i njen suprug Zoran.

On je rekao da na pomen neće da vodi ćerkicu Janu.

Biće dosta ljudi tamo i to bi bilo za nju traumatično. Ako bude insistirala da ide na majčin grob, povešču je – rekao je Zoran.

Izvor: Alo
Foto: Youtube Printscreen/B.F Music

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter