Izvor:
05.06.2017 u 20:58
0

KOLIMA PROBILI RAMPU I NOSILI KOMUNALNOG POLICAJCA NA HAUBI: Opet incident na Aerodromu Nikola Tesla!

Na Aerodromu “Nikola Tesla” sinoć se ponovo dogodio incident u kome je napadnut pripadnik Komunalne policije.

– Vršeći redovnu kontrolu komunalnog reda na toj lokaciji, komunalni policajac je uočio motorno vozilo koje je ugrožavalo bezbednost lica u neposrednoj blizini i odmah je pokušao da ga zaustavi naplatne rampe na aerodromu. Međutim, vozač spornog motornog vozila nije želeo da se zaustavi i tom prilikom je probio rampu i povredio komunalnog policajca, tako što ga je udario vozilom i nabacio na haubu. Na izlazu sa aerodroma, policijski službenici uspeli su da prepreče put i zaustave vozilo iz koga su izašla tri lica državljanina Izraela.

Nakon završetka uviđaja, odvedeni su u policijsku stanicu Surčin, gde je C. D. zadražan do 48 sati zbog saslušanja za krivično delo i napad na službeno lice. Druga dva lica su puštena.

Komunalni policajac je prevezen u KBC “Zemun”, gde su mu konstatovane telesne povrede i ukazana medicinska pomoć.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter