Izvor:
01.12.2017 u 03:40
0

HOROR U ZAVODU ZA VASPITANJE DECE I OMLADINE: Silovali je drškom od metle!

Ovaj užas se desio u Zavodu za vaspitanje dece i omladine.

Nezapamćen horor se desio u Zavodu za vaspitanje dece i omladine, gde su štićenici Zavoda J. M. (17) i Boško A. (18), uhapšeni zbog sumnje da su naneli teške povrede devojčici (14), takođe štićenici ove ustanove, tako što su je silovali drškom od metle!

Oni su ušli u prostoriju u kojoj je devojčica spavala, a J. M. je uzeo dršku metle i počeo da je gura nesrećnoj devojčici u predelu genitalija!

Devojčica (14) je hitno prevezena u bolnicu, gde su joj konstatovane teške povrede zbog kojih mora na operaciju.

– Devojčica je bila u krevetu kada su u sobu ušli J. M. i Boško A. Uzeli su metlu koja se nalazila pored vrata, prišli devojčici i počeli da joj guraju dršku preko helanki i donjeg veša u vaginu i analni otvor – kaže izvor.

Kada se devojčica probudila i rekla J. M. da prestane da je povređuje i izađe iz sobe, on se razbesneo.

– Tada je za nju usledio pravi pakao. Počeo je još više da se iživljava nad devojčicom. Brutalno ju je povređivao gurajući dršku još jače, dok je ona vrištala i molila ga da stane. Nakon toga je sa Boškom A. izašao iz sobe – dodaje sagovornik.

Devojčica se požalila drugarici i vaspitačima, nakon čega joj je pružena pomoć i prevezena je u bolnicu.

– Konstatovane su joj teške povrede debelog creva i genitalija. Ona treba da se operiše i zadržana je na klinici.

J. M. i Boško A. su uhapšeni i protiv njih je podneta krivična prijava.

Izvor: Espreso
Foto: Kozluk

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter