Izvor:
16.12.2017 u 01:01
0

TRAGEDIJA: Radnika u Prijepolju UDAVIO VALJAK ispod kog je pokušao da se provuče!

Mirsan Jusović (28) iz Prijepolja, radnik firme "Ćatić company", stradao je danas u fabrici u kojoj je radio pošto ga je udavila jedna od mašina.

Do tragedije je došlo u novom fabričkom pogonu kada je Jusović, po struci frigomehaničar, ušao u jedan fabrički tunel da očisti proizvodnu traku. Pošto je odradio posao krenuo je nazad, ali ne bezbednim putem kojim je ušao u tunel, već je pokušao da prođe ispod valjka na rashladnom uređaju. U tom trenutku valjak ga je uhvatio za okovratnik dukserice i udavio ga gotovo u sekundi. Ni kolege koje su mu bile u tom trenutku najbliže nisu uspele da ga spasu. Upravo zbog čišćenja i opremanja novog proizvodne hale, fabrika danas nije radila.

– Porodica je izgubila divno dete, a ja možda i najboljeg radnika. Bio je poslušan, dobar, životno se zalagao unapredi moju firmu, mogao je da radi i dan i noć. Niti ga mogu kriviti, niti prežaliti. Ostao sam bez iskrenog radnika, pre svega odličnog čoveka – ispričao je za "Blic" Osman Ćatić, vlasnik preduzeća "Ćatić company"

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter