Izvor:
03.01.2018 u 14:32
0

Osetio grižu savesti, pa presudio sebi: Ovo su bile poslednje reči monstruma iz Rakovice!

Marko Nikolić (43), koji je u julu prošle godine ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio sina Mihaila (4) i bivšu suprugu Maju (38), preminuo je u subotu u Urgentnom centru nakon što je prerezao grkljan u pritvoru centralnog zatvora.

Kako pišu beogradski mediji, monstrum se, pre no što će 30. decembra podići ruku na sebe, ponašao drugačije, a svojim cimerima iz ćelije je rekao da ne zaslužuje da živi.

– Zaslužio sam sve što mi se dešava! Ceo život sam loš čovek, ne zaslužujem da živim! Zato sam ovde gde sam sada – navodno je pričao pre izvršenja samoubistva.

On je u subotu uveče razbio ogledalo u kupatilu svoje ćelije i komadom stakla je sebi presekao vratnu arteriju.

– Trojica cimera momentalno su skočila i pokušala da mu pomognu. Oni su vikali i dozivali čuvare, koji su uleteli u Nikolićevu ćeliju. Tokom guranja, on je je posekao zatvorenika koji mu je bio najbliži, ali mu je, na svu sreću, samo naneo lakše telesne povrede – priča izvor iz zatvora.

Nikolić je potom prvezen kolima Hitne pomoći u Urgentni centar, gde su ga lekari operisali.

– Četiri sata su vaskularni hirurzi pokušavali da mu povežu presečene vene i arterije. Po završetku operacije Nikolić je prebačen na odeljenje intenzivne nege, gde je posle nekoliko sati podlegao povredama.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter