Izvor:
26.05.2018 u 22:43
0

HAOS NA PUTU KOD PIROTA: Zapalio se autobus, vozač spasavao putnike!

Autobus je saobraćao ka Nišu, a iz Pirota je krenuo oko sedam sati ujutro. Međutim, samo pola sata kasnije vatra je buknula iz zadnjeg dela vozila.

U tom momentu u autobusu je bilo desetak putnika i svi su blagovremeno izašli napolje, zahvaljujući prisebnosti vozača, koji je na vreme zaustavio vozilo i zamolio putnike da se udalje na bezbednu daljinu.

Kada su stigli vatrogasci, autobus je već bio izgoreo, a pomenuti putnici su ka Nišu nastavili drugim vozilom istog prevoznika.

Kako se navodi vozač nije hteo da daje nikakve izjave, dok očevici iz susednih kuća kažu da nije bio tako priseban verovatno bi bilo povređenih ili poginulih.

– Najpre sam čuo nešto kao detonaciju i kada sam se okrenuo autobus je stao i tek tada je suknula vatra iz motora. Za to vreme šofer je pustio putnike napolje i zamolio ih da se izmaknu od buktinje, kako ne bi slučajno eksplodirala i povredila nekog od prisutnih. Vatra sa gustim crnim dimom i neopisivim smradom se munjevito brzo proširila i za desetak minuta sve je izgorelo – rekao nam je jedan stariji očevidac koji je iz svog dvorišta posmatrao dramu na putu.

Istraga će utvrditi tačan razlog požara autobusa koji je potpuno izgoreo.

Izvor: Blic.rs
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter