Izvor:
13.06.2018 u 12:50
0

UDRUŽENA POLICIJSKA AKCIJA: Uhapseno šest članova organizovane kriminalne grupe!

Pripadnici MUP – Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom i Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su šestoricu članova organizovane kriminalne grupe koja se u dužem vremenskom periodu bavila prodajom narkotika i zaplenili više od sedam kilograma marihuane.

Uhapšeni su D.P. (37) iz Peći, K.N. (27) iz Sombora i V.N. (39), R.D. (44), P.Z. (39), K.P. (45) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Postoje osnovi sumnje da se ova organizovna kriminalna grupa u dužem vremenskom periodu na teritoriji Srbije bavila nabavkom i pakovanjem narkotika, koje su potom distribuirali ka zemljama Evropske unije. Policija je u ovoj akciji zaplenila sedam kilograma i 700 grama marihuane, pištolj, 94 komada municije i 15.060 evra.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal, saopštio je MUP.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter