Izvor:
14.03.2017 u 16:57
0

JEDINA DAMA ODUSTALA OD KANDIDATURE: Sabotirali su me notari, iako sam imala 17000 potpisa!

Danijela Sremac je objavila da je odustala od kandidature na predsedničkim izborima u Srbiji zbog "nedemokratskog procesa kandidature".

Ona je u saopštenju navela da nije uspela da "overi" 17.200 potpisa podrške za kandidaturu.

"Zahvaljujem se svim volonterema i podržavaocima moje kandidature za Predsednika Srbije koji su uz veliki optimizam i želju za bolju budućnost Srbije ulagali sve što su mogli da bi se moja kandidatura omogućila na narednim izborima. Međutim, žao mi je da zbog krajnje nedemokratskog i nekorektnog procesa kandidature koji nameće nepotrebne barijere i krši elementarna ljudska prava građana Srbije, nije nam bilo omogućeno da noterizujemo potpise od više od 17,200 podržavaoca koji si iskazali želju da me kandiduju. Nama nije omogućen ravnopravan i demokratski pristup kandidaturi za koju je Republička izborna komisija odgovorna jer su nas notari većinom bojkotovali i partija koja je skupljala potpise za moju kandidaturu imala je prvi pristup javnim beležnicima tek u četvrtak i to kod 4 notara koja su samo pristali da rade tri sata, a neki su tek pristali u subotu dan pre predavanja kandidature, što je bilo kasno", navodi se u saopštenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter