Izvor:
19.06.2017 u 14:39
0

VUČIĆ S POSLANICIMA SNS O PODRŠCI BRNABIĆ!

U sedištu Srpske napredne stranke nešto posle 9.00 sati počeo je sastanak predsednika Srbije i lidera naprednjaka Aleksandra Vučića sa poslanicima te stranke o izboru nove vlade i podršci Ani Brnabić za premijera.

Sastanak je zatvoren za javnost.

Aleksandar Vučih je na ulasku u sedište stranke, na pitanje novinara da li očekuje podršku, kratko rekao: "Naravno."

U stranku su stigli i predsednica skupštine Maja Gojković, koja je takođe rekla da očekuje apsolutnu podršku izboru Ane Brnabić..

Na sastanak su došli i šef poslaničke grupe Aleksandar Martinović i njegov zamenik Vladimir Orlić.

Došla je i potpredsednica stranke i poslanica Marija Obradović koja je novinarima samo kratko rekla: "Očekujem snažnu podršku" i dodala da ona lično podržava izbor Ane Brnabić za novog premijera Srbije.

Poslanik Marijan Rističević je takođe u kratkom obraćanju novinarima rekao da je već glasao za Anu Brnacbić kao člana vlade, te da će glasati i sad.

Samostalana poslanica Dubravka Filipovski koja je takođe pozvana da prisustvuje ovom sastanku rekla je da daje snažnu podršku predlogu Aleksndra Vučcića da poveri mandat i da očekuje da jedinstvo bude iskazano i danas.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter