Izvor:
11.05.2016 u 20:20
0

NIJE ZNALA DA JE KAMERA UKLJUČENA: Engleska kraljica ogovarala KINEZE (VIDEO)

Britanska kraljica Elizabeta Druga "uhvaćena" je u video snimku BBC-a kako kaže da su kineski zvaničnici tokom posete predsednika Sji Ðinpinga Velikoj Britaniji u oktobru "bili veoma nepristojni prema ambasadoru" Britanije u Kini.

Na snimku koji je objavljen danas vidi se kako Elizabeta na njenom rođendanskom prijemu u Bakingemskoj palati razgovara sa jednom policijskom zvaničnicom o poseti kineske delegacije Velikoj Britaniji. Kako je ocenila američka agencija AP, pomenuti komentari Elizabete su neobični, s obzirom da je 90-godišnja kraljica tokom svoje višedecenijske vladavine postala poznata po tome da izbegava da se javno izjašnjava o politici.

Na snimku policijska zvaničnica Lusi Dorsi, koja je bila zadužena za osiguranje bezbednosti tokom posete kineske delegacije, kaže kraljici da je to bilo "vreme izazova".

"Bili su veoma nepristojnii prema ambasadoru", odgovara na tu opasku kraljica Elizabeta.

Britanski premijer Dejvid Kameron je na istom prijemu "uhvaćen" kamerom dok govori kraljici Elizabeti da će lideri nekih "neverovatno korumpiranih" zemalja, uključujući Nigeriju i Avganistan, ove nedelje prisustvovati samitu protiv korupcije u Londonu.

Kameron će danas biti domaćin samita koji ima za cilj da pojača globalnu borbu protiv korupcije u svim domenima, prenosi Rojters.

Na video snimku koji je stavljen u pul i dat televiziji ITN Kameron je prikazan kako razgovara sa kraljicom o samitu na prijemu u Bakingemskoj palati.

"Imali smo veoma uspešan sastanak kabineta jutros na kome smo razgovarali o samitu protiv korupcije," rekao je Kameron kada mu je prišla kraljica. "Imaćemo Nigerijce, zapravo lideri nekih neverovatno korumpiranih zemalja će doći u Britaniju", rekao je on.

Pogledajte:

HappyTv.rs
Foto: You Tube Printscreen/OTN

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter