Izvor:
13.08.2017 u 02:41
0

Incident na protestu:Kola uletela u demonstrante!

Na protestnom skupu u Šarlotsvilu dogodio se incident, kada je automobil uleteo u gomilu ljudi i povredio nekoliko učesnika, saopštila je večeras policija.

"Policija Šarlotsvila i države Virdžinija su na terenu, gde su prijavljena tri incidenta sa automobilima. Prijavljene su višestruke povrede", navodi se u policijskom saopštenju, prenosi AFP.

Jedan od svedoka izjavio je da je desetak osoba povređeno u incidentu koji je on nazvao "namernim", kao i da je jedna devojka zadobila povrede kada se automobil vratio malo unazad i opet udario.

Prema iskazima još nekoliko svedoka, povređeni su učesnici kontra mitinga, kojim su želeli da negoduju zbog mitinga među kojima su bili pristavlice Kju Kluks Klana i simpatizeri neo-nacista.

Na lice mesta brzo su stigla ambulantna kola.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter