Izvor:
17.11.2017 u 19:04
0

NE ZNA SE RAZLOG OTKAZIVANJA NAJAVLJENE KONFERECIJE U BRISELU: Mogerini i Haradinaj nisu izašli pred novinare!

U Briselu je u poslednjem trenutku otkazana ranije najavljena konferencja za novinare šefice EU diplomatije Federike Mogerini i kosovskog premijera Ramuša Haradinaja.

Posle sastanka Saveta za stabilizaciju i pridruživanje između EU i Kosova nije održana planirana konferencija za medije EU i kosovskih predstavnika.

Zvanično razlog otkazivanja nije saopšten, a u diplomatskim izvorima EU navode “pitanje agende” kao razlog za otkazivanje zajedničkih izjava Mogerini i Haradinaja.

Inače, Haradinaju je to prva zvanična poseta Brisel od kada je na toj funkciji.

On se pored učešća na sednici Saveta za ŠP EU i Kosova, bilateralno sastao sa visokom predstavnicom Federikom Mogerini, a nakon toga i sa komesarom za pregovore o proširenju Johanesom Hanom.

Tanjug
Foto: Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter