Izvor:
24.07.2016 u 19:48
0

HEROJSKI PODVIG: Mladi Grk primio metak da bi spasao sestrin život

U smrtonosnom napadu u Minhenu koji je izveo 18-godišnji Nemac iranskog porekla Ali David Sonboli poginuli su mahom mladi ljudi a i u tom napadu bilo je situacija u kojima su pojedinci izveli herojske poteze žrtvujući svoj život da bi spasli nečiji.

Takav je slučaj i sa mladim Grkom koji je da bi spasao život svojoj sestri primio dva metke umesto nje nakon što ju je odgurnuo ispred restorana "Mekdonalds", prenose britanski mediji.

Reč je o Huseinu Daiciku koji je rodom iz Trakije, pokrajine u Grčkoj. U Nemačku je emigrirao zajedno sa svojom sestrom a na dan masakra krenuli su u šoping kako bi kupili poklone za rođake u Grčkoj, gde su planirali odmor.

Nakon Huseinove pogibije, njegov otac je, saznavši da mu je sin poginuo, doživeo infarkt i prebačen je hitno u bolnicu.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/ bbcworld

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter