Izvor:
25.07.2016 u 22:54
0

NAJNOVIJI ZNAK KATASTROFE: Mek Donalds primoran da OBUSTAVI PROIZVODNJU čuvenog Big Meka!

Mek Donalds je primoran da obustavi proizvodnju Big Meka u Venecueli zbog nestašice zemički, koje su ključni sastojak ovog burgera.

Mek Donaldsova najveća franšiza u svetu, u čitavom sistemu prodaje, Arkos Dorados Holding, saopštila je da nije mogla da obezbedi zemičku određene veličine, u čiju se sredinu stavlja pljeskavica, prenosi CNN.

Kako se navodi, dok kompanija radi na rešavanju ovog problema u meniju će biti ponuđene druge opcije, kao što su "Quarter Pounder" i čizburger "McNifica".

CNN, međutim, postavlja pitanje nije li ovo najnoviji znak produbljavanja krize u Venecueli?

Podseća se, naime, da je zbog nedostatka hrane u ovoj zemlji, Kolumbijska granica privremeno bila otvorena kako bi se stanovnicima Venecuele omogućilo da kupe osnovne namirnice i sredstva za higijenu.

Međunarodni monetarni fond predviđa da će se ekonomija Venecuele smanjiti za 10 odsto ove godine, što je znatno više od njenih predhodnih "padova", koji nisu prelazili osam odsto.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter