Izvor:
25.04.2018 u 21:41
0

ZAEV: Rekonstrukcija vlade posle 1. maja!

Premijer Makedonije Zoran Zaev izjavio je da su u završnoj fazi pregovori o proširenju vladajuće koalicije i rekonstrukciji Vlade, a da će promene u njenom sastavu saopštiti posle 1. maja.

– Pregovori su u toku, i nadam se da ćemo ih završiti za vikend. Posle prvomajskog praznika ću saopštiti promene u vladinom sastavu, a zatim i odgovrajuće promene na direktorskim mestima u određenim institucijama – rekao je Zaev.

Zaev nije otkrio s kojim partijama pregovara, ali je rekao da se još ne zna koje će partije ući u koalicionu vladu SDSM i DUI, jer organi partija tek treba da oduče na osnovu izveštaja svojih lidera koji pregovaraju.

Po dosadašnjim informacijama, izvesno je da će deo vladine kolicije postati Demokratska partija Turaka koja je u Sobranje Makedonije ušla kao deo opozicione koalicije VMRO-DPMNE, i da će ući oba krila podeljenje albanske opoziciona partije Pokret "Besa".

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printecreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter