Izvor:
10.08.2016 u 19:27
0

HAOS U DANSKOJ: Muškarac preti da će se razneti bombom

Jedan muškarac preti da će se razneti u azilantskom centru na danskom ostrvu Funen, saopštila je danas lokalna policija.

Ta osoba se nalazi na krovu azilantskog centra. Pollicija i radnici hitne pomoći su na licu mesta, a centar je evakuisan – navela je policija u saopštenju za štampu, prenose mediji.

Iznad centra izdata je zabrana letenja, koja se odnosi na sve avione i dronove. Reč je o azilantskom centru u Niborgu, u centralnoj Danskoj, u koji ima kapacitet za oko 500 ljudi.

Britanski Eskpres navodi da policija i radnici hitne pomoći rade na resavanju slučaja, ali da nije sasvim jasno da li je osoba koja preti bila smeštena u centru.

U Danskoj je 2015. godine podneto 21.000 molbi za azil, što je čini jednom od glavnih evropskih destinacija za izbeglice po glavi stanovnika, posle Finske, Austrije, Nemačke i Švedske, navodi RT.

Tanjug
Foto: Twitter/TofunmiDisu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter