Izvor:
28.07.2018 u 06:56
0

RIJALITI PAR OPET ZAJEDNO: Bivši cimeri VILE „PAROVA“ ponovo ZALJUBLJENI! (FOTO)

Nakon izlaska iz vile ,,Parova" Zerina Hećo na ,,udaru" je svih medija, koji je prate u stopu. Jedni od njih je i portal Happytv.rs.

Fanovi su njenu obnovljenu vezu okarakterisali kao loš potez, ali ona nije mnogo marila za komentare, te uprkos tome, svaki dan objavi po jednu ili više slika sa njim.

Naime, Zerina je opet stupila u vezu sa bivšim učesnikom najvelelepnije vile, u kojoj se prvi put pojavio, Banetom Čolak i time izazvala burne reakcije na društvenim mrežema.

Tokom sinoćnog provoda, atraktivna plavuša otišla je na mesto gde je njen dragi imao ,,tezgu", te je svojim prisustvom ulepšala Banetovo veče, ali sigurno i mamila uzdahe ostalih muškaraca koji su došli na nastup.

Sve vesti iz možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva, Instagram/zerinooooo_13

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter