Izvor:
21.09.2018 u 09:14
0

NAJINTRIGANTNIJA UČESNICA SEDME SEZONE? IZABELA ALIJOSKI VARA NA SVE STRANE!

Zanosna ali I razvratna lepotica Izabela Alijoski uskače iz veze u vezu.

Nakon njene turbulentne veze sa Nikolom Lakićem iz prethodne sezone Parova, u ovoj sedmoj sezoni „smakla je“ dečka Šveđanki istog imena.

Lakić je u toku sinoćne emisije izjavio kako je i sam bio prevaren i da je to razlog zbog kojeg više nisu zajedno, ali i da dečku , Benji, s kojim je sada, kroji istu sudbinu.

Ako je verovati Nikoli Izabela ima dugu, slobodniju vezu sa dečkom koji je iz Turske.

-Kao oni ljudi koji govore jedno, mislie drugo, a ko zna šta treće rade, tako i Izabela ima jednog, pa , da kažem „stalnog“ dečka, koji nije ovde i nema kontrolu nad njom, siguran sam da i dalje gaji emocije prema meni,a sad je sa ovim malim Benjom, koji nema pojma kakva je ona zapravo- uznemireno je pričao Lakić.

Izabelina mama, Slađa, koja se često sukobi sa svojom ćerkom, popreko je gledala Lakića dok je on iznosio, možda istine o njenoj ćerki u koje ona nije bila upućena.

Izabela je na ovo ostala nedorečena. Da li je to zato što njen bivši ovog puta govori surovu istinu koje je i ona sama svesna?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter