Izvor:
18.11.2018 u 13:14
0

U MAJKINOM SRCU JE SAMO ONA: Tomić ZENEMEO od SREĆE kada je čuo ko mu je uputio POZDRAV!

Đorđe Tomić je odmah nakon ulaska uplovio u ljubavnu romasu sa starijom cimerkom Enisom Bajramović, međutim, ta ljubav nije drugo potrajala.

Nakon toga Tomić je uspeo da zavede i Meu Bondu i Saška Karailjaz, ali nakon ulaska sestri Marjanović bacio se opet u pohod.

U toku "Nedeljnog ručka" organizovanog u čast rođenja Bakijevog sina, javila se Tomićeva majka koja je čestitala Bakiju i izrazila oduševljenje današnjim raspoloženjem ukućana.

-Uživam kada vas vidim da ste srećni i da igrate i pevate. Sine imaš veliki pozdrav od Vanje i dobićeš poklon uskoro-poručila je Tomićeva majka.

Tomić nije krio oduševljenjem nakon što je čuo da ga je pozdravila bivša devojka.

-Pozdravi i ti nju mnogo. U majkinom srcu je Vanju, sve reči hvala imam za Vanju. Spremila je poklon i to pokazuje njenu veličinu. Ako želi da gostuje slobodno neka dođe-

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter