Izvor:
21.01.2019 u 02:37
0

BAKI KONAČNO PUKAO: Pokušao da posavetuje Dinu, a ona mu je izgovorila nešto čemu se nikad nije nadao da će čuti od nje!

Baki B3 i Dina Galorini uprkos turbulencijama, uspevaju da održe svoje prijateljstvo.

Uspeli su da izvuku da se zakuneš u sina. Kome se ti pravdaš? Šta su oni? Ko su oni da im se kuneš? Treba gledaocima da objasniš, ne njima. Igraju se sa tobom Dina. Ma neka pričaju šta hoće, ti si iskrena. Nema potreba da to radiš više, ne diraj dete. Rekla si i meni da se ne kunem, i ja sam te poslušao. Je l' me razumeš?– rekao je Baki.

Ne želim ovakvu da te vidim. Pomisli na braću i na sve. Ako te oni iskritikuju, daju ti smernice. Znaš koliko sam sad nervozan, ne zaboravi da nisi sama.

Razgovor su nastavili u vili.

Mene bolje Požgaj poznaje nego ti– rekla je Dina.

On te bolje zna? Zato što te savetuje da piješ jer imaš problem?– Upitao je Baki uvređeno.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter