Izvor:
22.01.2019 u 12:12
0

ŠOK! POŽGAJ OTKRIO PIKANTNE DETALJE: Coka je bila u vezi sa OŽENJENIM muškarcem! „Poslao je u rijaliti da bi spasao brak!“

Učesnici nekoliko sezona rijaliti programa "Parovi", Nikola Lakić i Aleksandar Požgaj, posvađani su na krv i nož.

Naime, bivši političar otkrio je šokantne detalje o prošlosti Nikoline verenice; Aleksandre Tasić-Coke, da je bila u vezi sa oženjenim muškarce.

– Moj prijatelj je vrlo galantan čovek, ne znam šta Coka radi sa Lakićem. Coka je i priznala da smo se čuli pre rijalitija upravo zbog toga -počeo je prilču PoŽgaj:

– Kako bi spasio brak, moj prijatelj je poslao u rijaliti, fala Bogu da se tu našao Lakić – rekao je popularni rijaliti igrač.

Da podsetimo, Lakić i Aleksadar od ranije imaju razmirice, jer je bivši fudnbaler bio u vezi sa Požgajevom ženom Ivanom.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter