Izvor:
22.01.2019 u 13:08
0

COKINA MAMA TRAŽILA DA SE UKLJUČI U PROGRAM: „Moje dete nema mrlju u životu!“ A ono što je Požgaju rekli šokiralo je mnoge! (VIDEO)

Bivši političar i učesnik rijalitija "Parovi", Aleksandar Požgaj, otkrio je šokantne detalje o prošlosti Aleksandre Tasić-Coke, da je bila u vezi sa oženjenim muškarcem.

Izrevoltirana Cokina majka tražila je da se uključi u program uživo kako bi se izjasnila po ovom pitanju:

– Pet meseci sam se trudila da se ne mešam u rijaliti, a sad više ne mogu. Gospodine Požgaj, nemojte da iznosite izjave koje Vam kao gospodinu ne priliče – reklaje Cookina mama:

– Ja sam o svakom svom dečku pričala sa roditeljima, oni su moji najbolji prijatelji – dodala je Coka.

Takmičar je ostao pri svom stavu da je video Alekandru sa svojim prijateljem, koji je oženjen, a šta je još rekao pogledajte u videu ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter