Izvor:
02.10.2016 u 22:30
0

VIŠE NEMAM ŠTA DA DAM: Uz jedan od hitova „Parova“ GASTTOZZ „slavio“ raskid? (VIDEO)

Jedan bivši učesnik ovog rijalitija otkrio je da su Gale i Zoka raskinuli, a šta je Dukićeva rekla na tu temu pročitajte OVDE. Pošto se pročulo da je došao kraj najburnijoj rijaliti ljubavi – onoj između drugoplasiranog finaliste najgledanijeg zabavno-humorističkog programa "Parovi" Nenada Marinkovića Gasttozza i njegove Zorice Dukić, objavljen je i snimak koji je probudio pažnju fanova.

Gasttozz je snimljen kako u jednoj beogradskoj kafani peva hit Petra Mitića koji je obeležio prethodnu, četvrtu sezonu rijalitija – "Gas do daske".

Ja sam gas do daske dao i više nemam šta da dam – pevao je Nenad, a fanovi nagađaju da li je to Marinkovićev način da objasni navodni raskid.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/KafanaCarskaOhota

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter