Izvor:
13.10.2016 u 03:43
0

ZORICI NEKO DEBELO SMEŠTA? Oglasila se Dukićeva, evo šta je rekla o SKANDALOZNOJ FOTOGRAFIJI!

Na adresu naše redakcije stigla je fotografija na kojoj dvoje mladih leže obnaženi u krevetu, a vlasnik fotke, sudeći po Instagramu je izvesni Dejan Perković. Devojka koja leži na krevetu podseća na Zoricu Dukić, učesnicu rijaliti programa "Parovi", a izvor koji ju je poslao istakao je da se radi upravo o njoj i njenom bivšem dečku.

Međutim, Zorica kaže da to nije ona i da ne zna ko se bavi takvim stvarima, pa ostaje pitanje ko je misteriozna devojka sa slike. Da li je Zorici neko smestio ili je jednostavno pokušao da napakosti, ne znamo. Sliku možete pogledati OVDE.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter