Izvor:
05.09.2019 u 23:27
0

ALEKS MARJANOVIĆ RONI SUZE: Bivši učesnik rijalitija „Parovi“ ostavio prelepu crnku BEZ REČI! Sad joj je samo JEDNA reč na umu! (FOTO, VIDEO)

Aleksandra Marjanović, bivša učesnica "Parova", kako je i sama rekla za naš portal uživa u vremenu koje provodi sa svojim prijateljima i slobodi.

POŽGAJEV KUM U "NOVAJLIJAMA": Vuk Đuričić razotkrio sve Aleksandrove fore! Potpuno ga ogolio i izložio ruglu pred svima! (FOTO)

Ona je rešila da napravi neke promene i da sredi svoj život. Kako je u stalnoj komunikaciji sa našim portalom, mi Vam prenosimo, kao i za sve ostale Parove, sva najnovija dešavanja iz njihovog životu.

Iako Aleks izgleda bolje nego ikad, jedan muškarac je izazvao suze u njenim očima i to ni manje ni više nego bivši učesnik "Parova".

POŽGAJ ODLUČIO DA RASKLINKA VUKA: Ulazi li Đuričić ponovo u "Parove"? Evo koji je Vukov ZAHTEV broj JEDAN!(FOTO)

I ne, nisu to suze od tuge već od radosti jer je njen prijatelj Baki B3 objavio svoju najnoviju pesmu koja je toliko emotivna da je ona imala da kaže samo:

– Samo ću reći jedno veliko BRAVO!

MUŠKARCIMA ĆE ZASTATI DAH: Silikonske barbike ulaze u najpoznatiju vilu na Balkanu ?!(FOTO)

Ne sumnjamo da će se i Vama svideti nežna balada Bakija B3 koju možete poslušati u videu ispod:

Happytv.rs
Foto: Instagram/ alexandramarjanovic_official/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter