Izvor:
07.10.2019 u 08:32
0

KANDIDATURA ZA PREDSEDNICU HRVATSKE: Ava Karabatić se ne šali, pripremila POLITIČKI PROGRAM! Evo o čemu je reč! (FOTO)

Ava Karabatić, koja je najavila kandidaturu za predsedničke izbore u Hrvatskoj, odlučila je da krene prsima u kampanju.

U pravom smislu te reči.Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografije u minijaturnim tangama, a potom i slike bez odeće preko gornjeg dela tela, tačnije – grudi su joj prekrivene samo kosom.

U "glasačkom telu" su podeljena mišljenja o ovom njenom potezu – jedan joj je poručio da se obuče, a kod drugog ima obezbeđen glas. Napisao je: "Moja predsednica".

Zanimljivo je i da Ava Karaatić namerava da sluša svoje "pučanstvo". Osluškujući želje birača, koristeći moderne tehnologije (čitaj: Instagram story), sprovodi i anketu o tome da li da u svoj predsednički program uvrsti i temu – legalizacija marihuane.

Jedan od korisnika je pitao da li je tačno da je obećala da će se za to zalagati, na šta je ona odgovorila da je to jedna od stvari koje planira da uvrsti u svoj program, ali da će staviti anketu na svom Instagram da vidi šta ljudi o tome kažu.

Pogledajte "crno na belo" Avinu objavu na društvenoj mreži Instagra, kojom je objasnila dalje korake u političkim vodama:

Happytv.rs
Foto: Instagram/ava_karabatic_official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter