Izvor:
11.10.2019 u 06:06
0

ERA OJDANIĆ IMA NOVU SNAJKU! Uroš ŽELI samo nju i NIJEDNU DRUGU! (FOTO,VIDEO)

MARINKOVIĆ SE BAŠ USREĆIO: Ovim gestom Jelena pokazala Ivanu koliko ga VOLI! (FOTO)

"ZAPAMTIĆEŠ ME!" JELENA GOLUBOVIĆ NA RATNOJ NOZI! UPUTILA TEŠKE OPTUŽBE! (FOTO, VIDEO)

Uroš, Erin unuk, osvaja ženska srca i ne može nikako da odluči koju najviše želi. A onda se pojavila ona. Evo šta je on ispričao:

Meni je Kiki dosadna, samo me zavlači. Ove klinke isto tako. Meni se iskreno, da ti kaže, dopada Slađa. Slađa je ozbiljna žena koja zna šta hoće. Njeno ponašanje me privlači. Kiki i ove klinke, samo se mlatim s njima po kući, te tamo, te ovamo. Mnogo su dosadne. Slađa je prava žena! – rekao je Uroš.

Kada su ukućani čuli da se Urošu sviđa Slađa Petrović, nisu se baš obradovali. Alberto Galorini je prvi upozorio Slađu. Smatra da joj takva priča ne treba, s obzirom da je ozbiljna žena i da su je ranije ljudi osuđivali zbog muškaraca.

ŽESTOKA SVAĐA TOKOM ŽURKE! Sanja NAPRAVILA HAOS zbog Milijevog ponašanja! (FOTO)

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter