Izvor:
14.10.2019 u 10:51
0

ALBERTO GORI OD LJUTNJE: Kiki ne razume NE i NEĆU, ŠOKIRAĆE vas izjava zgodnog UKUĆANINA! (FOTO)

U dvouglu u emisiji "Jutarnja kafica" voditeljke Vesne Vukelić Vendi su Alberto Galorini i Kiki. Glavna tema je mržnja koju Alberto oseća prema ovoj ukućanki.

Ne mrzim Kiki, ali ide ka tome. Bio sam dobar prema tebi i to mi se obilio io glavu. On samo ide okolo i priča da se zaljubilo. Kod Kiki nema "ne" i "neću". On to ne razume. Zato bih te zamolio da me ostaviš na miru. I mene i moju sestru. Ja volim devojke, a ti si muško – izjavio je Alberto.

Vendi je zaključila da Kiki se krije iza paravana, da jedino razmišlja o tome ko joj se sviđa i jedino razmišlja o tome. Nema kod nje analize niti bilo kakve rasprave.

Nije tačno – to je jedino što je Kiki znala da odgovori, na šta su voditeljka i Alberto zaključili da je površna.

Gledajte uživo "Jutarnju kaficu".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter