Izvor:
20.11.2016 u 22:47
0

Šokirala: Svi su je prozivali zbog toga, a Dalila je sada pokazala da su bili u pravu! (foto)

Bivša učesnica četvrte sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Dalila Mujić, provodi se u Sarajevu sa drugaricama od kada se vratila iz Podgorice.

Naime, ona je nakon raskida veridbe sa Mladenom Đomom Vuletićem, ostala još neko vreme u Podgorici i utehu pronašla u Mirzi Mehoviću.

Ipak, sve to nije dugo trajalo pa se ona vratila u Bosnu prvo kod oca, a potom i kod majke, nakon čega se uputila u Sarajevo kod drugarice.

Dalila sada uživa i svako veče izlazi sa društvom, a sada im se u tome pridružila i bivša učesnica "Snajki" Majra Moreno.

Iako je primala mnogo kritika da se zabvlja sa Mladenom a posle i sa Mirzom samo da bi joj oni kupovali skupe stvari, Dalila je to tada odbacila kao mogućnost, ipak sada je pokazala jednom fotografijom da su bili u pravu.

Pogledajte:

Happytv.rs
Foto: Facebook/ Dalila Mujić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter