Izvor:
15.12.2016 u 01:56
0

Seksi cica: Pogledajte kako je bivša učesnica nekada žarila i palila! (foto)

Poznata pevačica na fotografijama iz prošlosti izgleda znatno drugačije nego sada.

Kontroverzna pevačica narodne muzike učestvovala je pre tri godine u četvrtoj sezoni jednog rijalitija gde se, zbog toga što nema dlake na jeziku, posvađala sa više svojih cimera. Jedna žučna rasprava završila se čak fizičkim okršajem, zbog čega je diskvalifikovana, pa na zahtev publike ponovo vraćena u rijaliti.

Reč je o pevačici Vesni Rivas, koju bi malo ko prepoznao na fotografijama od pre više od deset godina – ona je sa svojim prijateljima na Fejsbuku podelila foto-uspomene koje su nastale pre više od deset godina, a njeni fanovi pohvalili su njen tadašnji izgled.

Posebnu pažnju Vesninih prijatelja privukla je fotografija na kojoj pevačica pozira u provokativnom jednodelnom kupaćem kostimu narandžaste boje, u kojem je pokazala svoju vitku figuru.

O Vesni se ovih dana ponovo često govori u javnosti – njena proročanstva vezana za domaće javne ličnosti šokirala su estradu, a posebno pevačice kojima ne prognozira svetlu budućnost.

Kurir
Foto: Facebook/Vesna Rivas Pravi Profil – popunjen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter