Izvor:
19.02.2017 u 05:06
0

Svi u vili zanemeli :SKRIVENI UČESNICIMA OTKRIO NEŠTO ŠTO NIKO NIJE PRIMETIO!

Skriveni takmičar pete sezone "Parova" već neko vreme intrigira celu vilu.

Misteriozna ličnost se uključila i ove večeri, i to nakon žustre rasprave između Slađane Petrušić i ostalih takmičara.

Slađa je ponovo imala zamerke na produkciju, i time je razbesnela sve, pa i Skrivenog. On ili ona imali su još jedno zapažanje koje je mnoge nasmejalo, a nekima je i otvorilo oči.

-Nemojte toliko napadati Slađu, Mikiju će srce pući! Vidite kako je pocrveneo. Slađa se ponaša kao da je suvlasnik Happy televizije i mislim da je to neprimereno ponašanje i da nema smisla. Došla je ovde da se hrani i živi, jer ona žena nema zanimanje. Slađa pokušava da se sprda s nama, ali joj ne uspeva. – rekao je Skriveni.

Pošto se o vezi Slađe i Mikija stalno spekuliše, verujemo da je zbog toga Skrivenom zapao u oči baš taj detalj o Mikiju.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter