Izvor:
09.03.2017 u 03:52
0

NE DA NA ZETA: Dalila napala Davida, a onda se umešala Ljuba Pantović!

Dalila Mujić je večeras poručila Ljubi Pantović da joj se ne dopada ponašanje Davida Dragojevića jer, kako kaže, misli da on samo hoće da dobije marketing preko njene ćerke.

Ljubo, tebi želim da kažem da mi se ne sviđa ponašanje jedne osobe, nadam se da ćeš i ti uvideti neke stvari. Ovim putem pitam Davida zašto je nijednom nije odbrnaio kao njen dečko i zašto je rekao da jedva čeka nominacije? Ako si uz nekog i ako je napadaju, treba da je braniš. Ljubo, mislim da ovaj dečko koristi marketing preko Aleksandre Subotić rekla je Dalila.

Rekao sam da je Miljana najveći provokator i zato jedva čekam nominacije. Danas sam joj rekao da sam ja tu, poštujem je i cenim. Imam ja potrebu, ali te svađe su od ranije. Ja znam šta osećam prema Aleksandri. Ona je sto puta govorila da ne skačem – ubacio se David.

Ljuba je samo iskritikovala Davida i poručila joj da to nije lepo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter