Izvor:
29.05.2016 u 16:12
0

RUŽICA PRIZNALA: „Ja nekad Brendona…“!

Tokom emisije "Jutarnja kafica sa Zagom", Ana Spasojević je izgledala vrlo loše, a to možete da pogledate OVDE. Ipak, ono što je bilo zanimljivo jesu uključenja gledalaca u emisiju, pa je tako jedna gledateljka pohvalila Brendona i Ružicu i rekla da su oni njeni favoriti.

Ona je rekla kako Brendon nikada nikog ne ogovara i da Ružica treba da se druži sa njim. Veljkovićeva se složila sa tim, ali je dodala i još nešto.

U pravu ste, i ja moram da kažem da se Brendon posvađa sa mnom samo kada ga je nekad iznerviram, moram to da priznam– nasmejala se Ruška.

U tom trenutku se priključio i Branislav i rekao da on svima sve govori u lice.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter