Izvor:
13.05.2017 u 19:57
0

ZERINA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Pozvala Matea da se javno izjasni i otkrila šta će biti sa Nikolom Lakićem!

Mnogi se pitaju zašto uopšte razgovaraš sa Mateom kada te on u programu vređa i ponižava, a podržava Dalilu. Zbog čega?

Većina odnosno svi učesnici ne razumeju moj i Mateov odnos, tako i publika pretpostavljam. Sinoć je došlo do eskalacije sa moje strane. Izričito iz poštovanja prema njemu, ne želim d avraćam istom merom što naravno i te kako mogu. Podržavanje Dalile je samo provokacija meni, pretpostavljam d aželi moju burnu reakciju, a pritom mi šalje šifrovane poruke.

Mate se juče uključio i rekao da će sav novac namenjen tebi prebaciti Dalili Mujić. Šta misliš, da li je njegov cilj da te povredi ili je ozbiljan?

Njegov cilj je izričito da me povredi, ja ga poznajem. Nije mi jasno zašto to radi kada je svestan šta i koliko mi znači i da sam to ponovila javno mali milion puta, isto toliko puta koliko je on pokušao da me ponizi. Dalila mu je samo najbliži kontakt meni i od nje očekuje konstantno provociranje mene na račun mog i njegovog odnosa tako da bi me konstantno podsećao na sebe. Što se mene lično tiče, ako želi novac koji je "namenio" meni slobodno može da prebaci Dalili, nemam ništa protiv. On samo gubi mene sa ovim ponašanjem, ja nikada nisam zavisila od njega finansijski, a to mogu i da dokažem, on to vrlo dobro zna. Razumem da mu smeta moj odnos sa Lakićem, mi prijamo jedno drugome, i naš odnos mi pomaže kada psihički padnem, a Mate vrlo dobro zna razlog mog psihičkog stanja ovde. Tako da mi nije jasno njegovo ponašanje, ponašanje muškarca za kojeg sam mislila da je ljubav mog života, otrcana fraza, ali zaista tako mislim. Ovim putem mu šaljem poruku da se slobodno izjasni ako više nismo zajedno, ja ću to da podnesem, isto tako ako je uz mene i misli i oseća isto što i ja. To bi bilo mangupski Mate moj! Ovo što radi daće samo negativan rezultat po njega, može da me izgubi, a on je svestan da gubi više nego ja. On mene vrlo dobro poznaje i zna da mogu da promenim ploču. Ja tog muškarca volim, ali više volim sebe.

Veruješ li da on stoji iza napisa u medijima da ti je silikone platio izvesni ministar?

Kada sam videla članak, tačno sam znala odakle vetar duva. Odgovoriću na ovo pitanje kada i ako budemo razgovarali javno, ja ću tačno da znam d ali je on u pitanju. Mene iskreno jako boli ponašanje sa njegove strane jer sam bila spremna na zajednički život sa njim. Očekujem da se izjasni jasno i glasno, sve drugo daće mu samo negativnu reakciju sa moje strane. Mislim d aje bilo dosta. Neka bude onaj muškarac kojeg ja volim i poštujem, a poniženja više ne dozvoljavam.

Šta te sprečava da budeš sa Lakićem, pošto deluje da te Mate uopšte ne poštuje? Sama si rekla da ti se Lakić dopada na neki način…

Nažalost, njegovo ponašanje je dovelo do toga da mi postavite ovo pitanje. Što se tiče Nikole Lakića, to je osoba koja mi prija, odgovara, zdravo razmišlja i pre svega je drug. Ja ništa u životu ne radim na silu, ni izveštačeno bez obzira gde se nalazim. Iskreno, imam distancu pre svega zbog moje majke jer znam kako ona to doživljava i ne želim da je povredim. Naravno, tu je i Mate i naš odnos koji je sada u mojim očima jako poljuljan. Moj povremeni poljubac sa Lakićem je prirodan odnosno oboje uradimo to jer se tako osećamo u trenutku. Trenutno smo drugovi i prijamo jedno drugome. Mate me samo gura u ruke Lakiću. Ako se nešto desi između mene i Nikole, to će biti prirodno i izričito zato što to želimo i iskreno. Dopada mi se njegova psiha. To što će se dešavati između nas, zavisi od naših osećanja. Bitno je da smo iskreni, realni, drugarstvo će da traje bar do kraja rijalitija.

Zašto ti se ne dopada Mirela?

Mirela je žena bez stava. Ne volim plašljive, slabašne žene koje su neprimetne i statične. Nažalost, žena njenih godina predstavlja primer nesamostalne osobe u svakom smislu. Ima zlobne komentare, zla nije, samo je blago "retardirana". Smatram je osakaćenom u smislu stava prema svemu, nema svoje mišljenje i takvu ženu da pustite samu bez firmiranih kaiščića, odeće u bilo koju životnu situaciju, uvenula bi.

Pratite nas na happytv.rs

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter