Izvor:
18.05.2017 u 03:35
0

ZORANA I PLOĆA IMALI SEKS? Evo da li su dvoje učesnika bili intimni, otkrivamo sve detalje! (foto)

Večeras u vili "Parova" vlada izvanredna atmosfera, jer se kao i svake srede održava najluđa žurka na Balkanu.

Voditeljka Anđela Lakićević rešila je da sa našim gledaocima podeli ekskluzivu, odnosno da su Ploća i Zorana sinoć imali seks, a uz to je pitala učenike da prokomentarišu.

Ploća je ostao uzdržan, a Zorana je rekla da do toga nije došlo. S obzirom da su njih dvoje bili škrti na rečima, Zerina i Vesna Rivas su rešile da progovore. Sarajka je otkirla da je došlo do poljupce između njih, a Vesna je: objasnila

– Dok se Zorana sinoć tuširala, Ploća je uskočio u tuš kabinu potpuno nag. Ona je zalupila vratima, a komentar Joce Gambina bio je da ima veliku stvarčicu. To je bilo se – objasnila je u7česnica.

Sve vesti sa večerašnje žurke možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter