Izvor:
06.06.2016 u 19:21
0

ZORICA SAOPŠTILA GASTTOZZU: „I tako mama Goca neće biti na svadbi“!

Otkad se Zorica vratila u najgledaniji rijaliti, ne odvaja se od Gasttozza! Ona koristi svaku priliku kako bi razgovarala sa njim i prenela mu neka dešavanja iz spoljnog sveta.

Tako su sinoć sedeli pored trake za trčanje, pa mu je ona pričala šta rade njegovi drugari.

Čula sam se sa Slavišom i Kristinom, i čestitala im što su dobili bebu i oni su te puno pozdravili. Čak su i stavili majicu na stolicu i piće i slikali se kao da si tu. Sačuvala sam ti sve slike– rekla je Zoirica.

Nenad je bio tužan jer je u rijalitiju, a desilo se tako nešto važno. Njegova devojka ga je utešila i rekla da će biti tu na svadbi koja je u avgustu.

Ne brini, bićeš na svadbi, i tako je mama Goca rekla da ne može da ide na svadbu jer ne može tada da uzme godišnji na poslu– dodala je Dukićeva.

Nakon toga njih dvoje su smišljali šta bi mogle da kupe za bebu.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter