Izvor:
31.05.2017 u 15:40
0

INTERVJU SA ALEKSANDROM SUBOTIĆ – II DEO: Dalila je uvredila moju ćerkicu i rekla joj „bićeš laka kao mama“!

U nastavku pročitajte drugi deo intervjua sa Aleksandrom Subotić.

1.Da li ti i Dalila namerno svađate braću kako bi se domogle finala?

-Ta osoba sem što je uvredila mog muža juče je i na najružniji način uvredila moju ćerkicu rečenicom da će biti „ista k*rva kao majka“. Zbog toga sam nažalost nezrelo postupila bacivši neki sjaj za usta ka njoj. Jako zla žena nije vredna pomena. Ne naravno.

2.Da li misliš da Bilja više podržava tebe nego Dalilu? Zbog čega je to tako?

-Zbog toga što ja verujem da ona vidi moju pravu emociju, i moju požrtvovanost za njenog sina, kao i da je svedok naše borbe za pravu ljubav i svega što smo prošli.

3.Da li ti teško pada što te je Dejan vređao i nazivao pogrdnim imenima?

-Jako teško, ne znam zašto to radi, i šta ima protiv mene?! Ja volim Davida i sve ću uraditi za njega, ali prijalo bi mi da je njegov brat uz mene, ne znam zašto me mrzi.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter