Izvor:
06.06.2016 u 20:20
0

KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU: Ružica saznala LOŠE VESTI, pa odlučila da više NE UČESTVUJE!

Ružica Veljković je ovih dana u potpunom rasulu zbog Nenada Marinkovića Gasttozza koji je raskinuo sa njom zbog Zorice Dukić koja je, sasvim neočekivao, ušla u luksuznu vilu "Parova".

Veljkovićevu je danas sačekala jedna loša vest koja je, kako kaže, bila kap koja je prelila čašu.

Ne želim više da učestvujem u vašim smicalicama i igrama. Okej, ja jesam igrač, ali igram fer i pošteno, za razliku od nekih, a posebno od dotične koja je uspela u svom naumu zahvaljujući lažima. Međutim, čula sam priče da mi je trebao muškarac, pa da sam zato htela da budem sa Nenadom. Dragi moji, da mi je falio seks, uradila bih to sa bilo kojim muškarcem, čak i sa Nikolom. Prošle sezone sam uradila to što sam uradila, ali to nije istina. Između mene i Nenada je počelo tako kako je počelo. Neću vše da se ponavljam niti bilo kome da se pravdam, samo nemojte me uzimati u usta više, a posebno da me stavljate u isti kontekst sa njim i njom – bila je jasna Ružica.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter