Izvor:
14.08.2017 u 15:05
0

Ljubav cveta i u Sarajevu: POSLE OVOG POTEZA DEJANA DALILA UMALO NIJE PALA U NESVEST! (FOTO)

Mnogi su sumnjali u iskrenost njihove veze Dejana i Dalile, ali oni ne mare za to i gotovo svakodnevno potvrđuju koliku su u stvari zaljubljeni jedno u drugo.

Tu ljubav, posle nekoliko meseci valjalo je preneti na viši nivo, za šta se potrudiuo Dejan koji je svoju dragu zaprosio usred Sarajeva, što je pobednicu rijalitija "Parovi 5" umalo bacilo na kolena.

Ovaj osjećaj ne mogu da vam opišem ! Prije samo dva sata mene je moja ljubav vjerila u samom srcu Sarajeva. Nemate pojma kako je sve spontano bilo i sekunda mi je falila da padnem u nesvjest. Ovo zaista nisam očekivala.
Došli smo na česmu po dogovoru da kažemo jedno drugom na sav glas pred kamerom "Volim te" da bi vi naši fanovi imali i taj zabilježen snimak iz Sarajeva kao što imate iz Beograda. Ja moram da kažem da od večeras mogu da garantujem da sam najsrećnija žena na svijetu. Prolaznici su čestitali ,ma jaooo ljudi ne bih mogla da zamislim da ću poslije porcije ćevapa sa lukom biti vjerenaaaaaa.
Ovakav momak se samo jednom rađa..a tek doživljaje koje je imao sa prstenom dok ga je krio od mene po stanu i transport do Sarajeva,ma show..kada mi je pričao nisam znala da li da plačem ili da se smijem.
Uglavnom kupio ga u Bg a čuvao ga za Sarajevo. Ja sam izgovorila sudbonosno da i postala vjerenica mog najdražeg bića na svijetu, mog Dekija
– napisala je oduševljena Dalila na društvenim mrežama.

Ne treba ni napominjati da čestitke "pljušte" sa svih strana, mada će se uvek naći neko da ospori njihovu vezu.

Međutim, to je u ovom trenutku poslednja stvar o kojoj razmišljaju Dejan i Dalila.

happytv.rs
Foto: Instagram/dalila_morenno_official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter