Izvor:
24.09.2017 u 20:10
0

BRENDON OPSEDNUT ŠEŠELJOM: Upija svaku reč popularnog političara!

Brendon koji je fasciniran doktorom Vojislavom Šešeljem i tvrdi za sebe da je njegov učenik, imao je par pitanja za njega obzirom da ga je Voja jako iznenadio dok je bio u Hagu, kako je on to sve podneo stojički i pokorio Haški tribunal.

Brendonu se to baš dopalo, da bi po njemu Šešelj mogao komotno da uđe u rijaliti i ostane u vili. Zanimalo ga je da li su sudije koje je psovao u tribunalu sve čule, da li im je sve prevedeno?

– Prkos, drskost i bezobrazluk, su me doveli do toga da izađem iz Haga. Anglosaksonsko pravo uopšte nisam znao, ja sam to tamo učio i tako dobro savladao da oni nisu mogli da izađu na kraj samnom. A pogotovo kada sam štrajkovao glađu, tada su mi sve zahteve ispunili i bio sam gospodar u sudnici. Naravno da su im sve prevodili i da su sve čuli – rekao je Šešelj.

Sve vesti iz vile "Parovi" možete pratiti na portalu happytv.rs

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter