Izvor:
08.10.2017 u 02:25
0

HAOS: Marija Kulić se uključila se u program i urlala na Miljanu

Tokom nominacija u "Parova" otkriveno je ko ima najmanji broj glasova tokom nominacija.

Lepa Lukić ima 2,2 odsto glasova, a mnogi su pomislili da je protiv kraljice narodne muzike glasala Miljanina majka, Marija Kulić.

Miljana je izjavila da ne veruje da je Marija glasala za Lepu, jer kako je navela njena majka voli slavnu pevačicu.

Nešto kasnije u vilu putem telefona uključila se i sama Marija i rekla da ona poštuje Lepu kao kraljicu narodne muzike, ali je zato imala ozbiljne zamerke za ćerku.

– Je li, Miljana, šta sam ja tebi rekla za one tvoje akcije, tačnije kako si ti rekla šou. Opet igraš nekome u krilu, je l' tako želiš da se predstavljaš javnosti – urlala je Marija, a Miljana je sve okrenula i šalu:

– Razumem i nije mi teško – rekla je Miljana i nasmejala sve u vili.

Marija je Miljanu posavetovala da više peva i tako uveseljava narod, a ćerka joj je tada poručila da to nije tačno i da ona verovatno ne gleda Happy televiziju.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter