Izvor:
06.07.2016 u 01:17
0

PRITISAK JE PREVELIKI: Zorica i Gasttozz se UPLAŠILI, pa pobegli… (FOTO)

Verovali ili ne, posle skoro godinu dana provedenih u rijalitiju, Zorica Dukić i Nenad Marinković Gasttozz napustili su svoja mesta za stolom!

Otkad su ušli u rijaliti program "Parovi", oni su sedeli sa voditeljkine leve strane između Mace Diskrecije i Bumbara, međutim nakon sinoćnje žustre rasprave sa Markom Perovićem i Dalilom Moreno koji uglavnom sede sa voditeljkine desne strane, Zorica i Gasttozz su se premestili.

Bojana, kao što vidiš, posle toliko vremena smo se premestili. Ja sam rekla Nenadu da se sklonimo ovde, da nas ne gledaju, da ne upadamo nikom u oči – istakla je Zorica. Neko od "protivničkog tabora" je dobacio da se ljubavni par uplašio s obzirom na to da su sinoć bile izgovorene strašne stvari, a sudeći prema početku emisije, rasprava se nastavlja.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter