Izvor:
09.07.2016 u 13:40
0

BROJ STANARA U VILI SE SMANJUJE: Još jedan učesnik napustio je „Parove“!

Još jedan učesnik ispao je iz rijaliti programa "Parovi". Ovaj put poslednji na tabeli sa glasovima publike našao se Živan Janićijević poznatiji kao Burek koji je imao samo 0,1 %glasova publike.

Prvo mesto na tabeli zauzela je Maca Diskrecija sa osvojenih 48,1% glasova, a odmah ispod nje bio je Nenad Marinković Gasttozz sa 37,7 %. Treće mesto pripalo je Zorici Dukić koja je istakla da je to očekivala, pa se stoga zahvalila svojim "Draguljima".

Ispod Zorice je bio Ante Gotovac sa 0,5%, a Armina Smajlović imala je 0,2% glasova publike. Ona je plakala jer je želela da izađe iz vile "Parova", međutim publika je glasala da ipak Burek treba da zauvek napusti takmičenje.

Ostanite uz Hepi televiziju i gledajte najglamurozniji šou u zemlji i regionu. Biće uzbudljivo do samog kraja.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter